Varsinais-Suomen Softaajat ry

Uutiset Uutisarkisto

Yhdistyksen vuosikokous pidettiin 8.3.2018 klo 18-20 Turun kauppakorkeakoulun tiloissa Rehtorinpellonkatu 3:ssa. Paikalle oli saapunut 27 yhdistuksen jäsentä, joilla 26:lla oli äänioikeus. 

Uusi hallitus valittiin seuraavalla kokoonpanolla: 

Puheenjohtaja Juha-Markus Ala-Kankare

Varapuheenjohtaja Vili Nokkala

Rahastonhoitaja Eero Aarikka

Pelimestari Timo Forsman

Vääpeli Markus Lundell

Viestintävastaava Ian Perring

Yleisjäsen Janne Bergman

Varajäsen; alivääpeli Risto Kastepohja

Varajäsen; pelikisälli Mika Rantanen

Varajäsen; kommunikaattori Julius Rantanen

Lisäksi kokouksen osanottajat valitsivat yksimielisesti väistyvän puheenjohtajan ja hallitusvastuusta uusien haasteiden edessä vetäytyvän Juuso Tuomisen yhdistyksen kunniapuheenjohtajaksi ansiokkaasta työstä yhdistyksen hyväksi, sen asioiden ajamisesta ja pitkää palvelusta kunnioittaakseen.

Yhdistys toivottaa uudelle hallitukselle onnea ja menestyksekästä pelivuotta 2018! 

29.03.2017 17:57

Kevätkausi alkaa virallisesti tiistaina 4. huhtikuuta, kun arkipelit palaavat kalenteriin!


Jatkossa siis Häämäessä pelataan kahdesti viikossa, tiistaisin klo 17 alkaen ja lauantaisin klo 10:30 alkaen. Pelit pidetään tällä aikataulutuksella säännöllisesti, poikkeamista ilmoitetaan erikseen!

Noniin, niinkuin osa tietääkin jo, tuli Särväntien tiekunnalta pyyntö pysäköinnin järjestämiseksi siten, että vaaratilanteita ei pääse syntymään. Oheisessa kuvassa on osoitettu uusi pyäköintialue; metsätien risteyksestä länteen. Tästä lähin metsän reunaan ei enää saa pysäköidä!


8.5. RTWH-skenaario on PERUTTU vähäisen osallistujamäärän johdosta.Varsinais-Suomen Softaajat ry järjestää tehokasta joukkuetoimintaa painottavan airsoft-skenaarion Häämäessä. Peli järjestetään lauantaina 14.5.2016


Road to Wedding Hill –skenaariossa kaksi osapuolta, Keltainen Koalitio sekä Punainen Allianssi taistelevat Häämäen alueesta. Häämäki on Punaisen Allianssin maaperällä, ja Keltainen Koalitio on hyökännyt sinne tavoitteenaan vallata koko Häämäki mahdollisimman ripeässä aikataulussa. Punainen Allianssi on todennut, ettei Häämäkeä voida pitää loputtomiin hallussa ja pyrkiikin pitämään Koalition loitolla ainoastaan siihen asti, että alueen siviilit ja tärkeä sotilasmateriaali saadaan evakuoitua pois alta.


Lisätiedot ja ilmoittautuminen löytyvät Kuulaportista.


26. maaliskuuta ei Häämäen kentällä järjestetä lauantaipelejä, vaan viikonloppupelit pelataan Nauvossa Fixintien kentällä. Lisätietoa peli-ilmoituksesta tai Facebookista!

20.02.2016 19:46

Kosovian ja Tshadistanin välinen konflikti päättyi pitkän kamppailun jälkeen tasapeliin. Sota ei ole ohi. Se on vain tauolla. Poliitikot pelaavat omaa peliään, sotilaat omaansa.

Kamppailu jatkuu. Keväällä 2016.

10.10.2015 18:28
Poikkeuksellisesti lauantaina 17. lokakuuta VSS Ry ei järjestä lainkaan viikonloppupelejä, vaan suuntaamme silloin Hirvensaloon klo 11 pelaamaan Turkusoftin Pikisaaren bunkkereiden jäähyväispelit. 

Palaamme normaaliin marssijärjestykseen taas kahden viikon kuluttua, eli 24.10. jälleen tapahtuu Häämäessä! 
07.09.2015 19:25
Mitä ihmettä se airsoft on, mistä kaikki aina puhuu?

Älä epäröi vaan tule itse katsomaan ja tutustumaan lajiesittelyyn VSS Ry:n pisteelle Fall in Move -tapahtumaan Kupittaalla, tiistaina 8.9.2015 klo 12-15!
04.05.2015 21:21

Ensimmäinen satsi VSS ry:n jäsenkortteja on saapunut painosta! Jäsenmaksun maksaneet jäsenet voivat noutaa korttinsa Tradesoftin liikkeestä tai niitä voi kysellä VSS:n tapahtumissa kun olen paikalla.


31.03.2015 22:11
Iloisia uutisia kaikille VeSSeleille! Nyt Häämäessä päästään nauttimaan virallisten pelien tiimoilta kahdesti viikossa, kun VSS käynnistää jälleen tiistaina 7.4. paljon suosiota saaneet arkipelit alkaen kello 17! Pelejä pidetään sen mukaan, miten saamme vetäjiä paikalle, mutta pyrimme siihen, että joka viikko olisi kahdet pelit (tiistai klo 17 ja lauantai klo 11). Kaikki joukolla mukaan!
Tulevat Pelit Kaikki